Reviews

Wij hebben in een klooster ca. 150 m2 plavuizen van Hoeve61 gelegd. Deze kwam het dichts bij de authentieke tegels.
Hoeve61 kenmerkt zich door gedrevenheid en een heel persoonlijke communicatie.
- Dirk Visser
Voor onze kleine keuken de rode estrikken besteld. Ondanks dat het maar 6 m2 betrof werd alles zeer correct en klantvriendelijk afgehandeld.
Erg prettige bijkomstigheid: je mag/kan zelfs met de transporteur in contact treden over het wanneer en hoe afleveren van de pallet. Met drukke werkzaamheden en daardoor beperkte leveringsmogelijkheden, een zeer welkome service!!!
Je wordt teruggebeld als je vragen hebt!!!
Al met al: prettige koop!
- Frank
Wij zijn vorige week wezen kijken. De estrikken zijn niet te onderscheiden van de antieke. Alleen de prijs en het jaartal waarin ze gemaakt zijn is anders. Wij hebben besteld. Echt een aanrader!
- Elise
Wij hebben onze terracotta tegels in 2018 besteld en ze, door omstandigheden, pas aan het einde van de zomer in 2019 gelegd.
We zijn indertijd supergoed geholpen en meer dan uitstekend geadviseerd. We zijn dan ook heel blij, dat we een afspraak hebben gemaakt en zijn gaan kijken, want dankzij alle adviezen en de diverse legvoorbeelden die ons werden getoond, is onze vloer nog mooier geworden dan dat we hoopten.
- Erica
Wij zijn erg blij met onze boeren plavuizen vloer zowel in de hal, bijkeuken en toilet. Het heeft een mooie warme uitstraling en een authentieke, brocante look. We hebben eerst de vloer twee keer geïmpregneerd, maar vonden deze toen nog te stroef, daarna nog een keer behandeld met lijnzaadolie. Geweldig mooi en onderhoudsvriendelijk!
- Familie Cammeraat
Omdat we in overleg met de tegelzetter eerst de tegels hebben laten voegen en laten drogen, hebben we eerst de cementsluier moeten verwijderen. Dit was een hele klus, maar het maakt ook dat ze er nu zo prachtig en levendig uitzien!
- Ron en Linda
Supergoede service, een hartelijke ontvangst en een dame die duidelijk voeling heeft met haar product!
- Jessie Repriels
Wij hebben onze estrikken besteld bij Hoeve61 en zijn indertijd supergoed geholpen en meer dan uitstekend geadviseerd. We zijn dan ook heel blij, dat we een afspraak hebben gemaakt en zijn gaan kijken, want dankzij alle adviezen en de diverse legvoorbeelden die ons werden getoond, is onze vloer nog mooier geworden dan dat we hoopten.
- Erica Bouwhuis
Lange tijd op zoek geweest naar een bepaald type steen (soort terracotta/estriken) voor onze vloer in woonkamer waar ook vloerverwarming onder kan. Dit uiteindelijk gevonden bij Sylvia van Hoeve61. Goede info gekregen m.b.t. impregneren en dergelijke. Uiteindelijk in visgraat laten leggen in een deel van de woonkamer. Daarnaast ook andere estriken afgenomen voor het betegelen van de wijnkelder.
- Tim Beeren