Estrikkenspecialist

Estrikkenspecialist Hoeve61 is dé partij die je zoekt voor handgemaakte estrikken (boeren plavuizen). Hoeve61 biedt deze nieuwe, handgemaakte estrikken tegen een heel scherpe prijs aan. We zijn zeker de goedkoopste estrikenspecialist van Nederland! Inmiddels hebben we vele jaren ervaring op estrikkengebied en hebben we vele klanten blij gemaakt met deze unieke, handgevormde terracotta tegels.

Maak altijd een afspraak voor een bezichtiging!

Tijdens een bezichtiging, in een persoonlijke mail of telefonisch contact, kan ik nóg meer ervaringen van eerdere klanten met je delen en je tips en adviezen geven over leggen en behandelen van de nieuwe boeren plavuizen om deze de authentieke ouderwetse look te laten krijgen.

Hoeve61 levert in Nederland en België en ook in Duitsland en Frankrijk worden onze boeren plavuizen bij onze klanten bezorgd!

We kunnen nu zelfs zeggen dat op de Nederlandse Antillen onze estrikken liggen en ook het Van Gogh museum heeft estrikken gebruikt voor de reizende Van Gogh tentoonstelling die de hele wereld over reist!