Estrikkenspecialist

Hoeve61 is dé partij die je zoekt voor estrikken die met de hand gemaakt zijn (boeren plavuizen). Hoeve61 biedt deze nieuwe, handgemaakte estrikken tegen een heel scherpe prijs aan. Wilt u estrikken kopen? Wij zijn zeker het goedkoopst van Nederland! We hebben vele jaren ervaring op het gebied van estrikken en hebben we vele klanten blij gemaakt met deze unieke, handgevormde estrikken terracotta tegels.

Maak altijd een afspraak en kom langs!

Wanneer u langskomt, kunnen we nóg meer ervaringen van eerdere klanten met je delen. Daarbij voorzien we je graag van tips en adviezen over het leggen en behandelen van de nieuwe boeren plavuizen. Zo geeft u ze de authentieke ouderwetse look.

Hoeve61 levert in Nederland en België en ook in Duitsland, Frankrijk en Italië worden onze boerenplavuizen bij onze klanten bezorgd!

We kunnen nu zelfs zeggen dat op de Nederlandse Antillen onze estrikken liggen en ook het Van Gogh museum heeft estrikken gebruikt voor de reizende Van Gogh tentoonstelling die de hele wereld over reist!

Estrikken altijd op voorraad

Alle nieuwe estrikken zijn uit voorraad leverbaar en Hoeve61 levert de plavuizen binnen 10 dagen aan huis. Tot 6m2 is zelf ophalen ook mogelijk (op eigen risico).

Behandeling van de estrikken

De onbehandelde tegels leg je in cement of verlijm je met een cement gebonden lijm. Daarna voorzie je de vloer eenvoudig van impregneer en een oxaan- of lijnolie of een andere coating waardoor de vloer beschermd is tegen vuil, vlekken en vocht.

Buitengebruik van estrikken

De vloer is buiten te gebruiken mits de tegels én voegen goed waterwerend zijn gemaakt. Belangrijk hierbij is dat de tegels op een betonnen ondervloer zijn verwerkt en niet los op het zand liggen.

Download hier de suggesties voor het leggen en behandelen van boeren plavuizen van Hoeve61.

Ruime keuze estrikken in soort, kleur en maat

Alle estrikken van Hoeve61 zijn met de hand gemaakt en in een houtgestookte oven gebakken. Hierdoor krijgen de tegels hun mooie rood-oranje kleur in verschillende schakeringen.

(afmetingen van tegels hebben een tolerantie van 0,5cm en kunnen onderling van elkaar in maat en gewicht verschillen)

Voor een warme uitstraling

Estrikken tegels geven uw ruimte een warme uitstraling. De authentieke estrikken zijn elk verschillend omdat ze met de hand gemaakt worden. Wanneer u de oude estrikken in uw ruimte legt, zal dit een nostalgische ambiance leveren. Boeren plavuizen, hexagons, visgraat stroken en bricks, in verschillende maten en kleuren. Er is zóveel mogelijk bij Hoeve61!

Niet alleen de uitstraling van een estrikken vloer is warm. De tegels zijn stuk voor stuk goede warmtegeleiders. Dit maakt de combinatie estrikken vloerverwarming de perfecte! Klik hier als u een gratis voorbeeldtegel wilt ontvangen. Of neem contact op met dé estrikkenspecialist Hoeve61 voor vragen of advies.

Ook voor een travertin vloer ben u bij ons aan het juiste adres!