Contact

Iedere derde vrijdag van de maand kijkmiddag in de loods! Laat je ons weten wanneer je wilt komen?

Stuur een mail naar info@hoeve61.nl voor de openingstijden! We komen dan speciaal voor jou naar de loods.

De terracotta tegels liggen ter bezichtiging in een loods op het bedrijventerrein de Pavijen in Culemborg. Wees welkom in de loods in Culemborg waar je de onbehandelde boeren plavuizen kan komen bekijken. Op iedere derde vrijdag van de maand, kan daar alles verteld worden over de boeren plavuis, de wijze van productie en de foefjes om de tegel eenvoudig een nog nostalgischer uiterlijk te geven. Verder kan ik met al mijn bouwervaring, meedenken met vraagstukken die jullie verbouwing betreffen. Op welke vrijdag mag ik jullie verwelkomen?

Stuur een mail om een afspraak te maken om de estrikken te bekijken en te ervaren. Boeren plavuizen, hexagons, visgraat stroken en bricks. In de loods is het mogelijk je eigen vloer te kiezen en te spelen met voegbreedtes, voegkleuren en legmethodes. Verder is het mogelijk te experimenteren met de verschillende combinaties. Zo maak je zélf je eigen vloer in jullie eigen unieke kleur!

Hoeve61 helpt je graag verder met advies en informatie en beantwoordt al je vragen over jullie toekomstige estrikken vloer, levering en prijs.