Estrikken vloer schoonmaken

Natuurlijk wilt u uw estrikken vloer zo mooi mogelijk houden na de aanschaf. Hoeve61 biedt niet alleen enorm veel keuze op het gebied van boeren plavuizen zelf. U kunt bij ons ook de nodige middelen aanschaffen om uw vloer schoon te maken en verzorgen.

Het kan altijd voorkomen dat er geknoeid wordt. Geen probleem! Hoeve61 biedt de middelen om uw vloer weer prachtig schoon te krijgen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

De tegels worden gelijmd op een stevige ondervloer of in het cement geklopt. Allereerst is het enorm belangrijk dat de tegels op dit moment beschermd worden, nog vóór het voegen. Door het voegen kan anders namelijk een cementsluier ontstaan.

Bij Hoeve61 kun je een impregnator van Moeller Stonecare bestellen.

Bescherming na het voegen

Ook na het voegen wilt u uw terracotta tegels natuurlijk optimaal beschermen tegen vocht en vlekken. Om dit voor elkaar te krijgen, is het noodzakelijk om de vloer te behandelen met een coating en afwerking met materiaal voor een matte, zijdeglans of geglazuurde look. Ook hiervoor levert Hoeve61 producten van Moeller Stonecare.

Het materiaal van Moeller is gemakkelijk met een kwast of fijne vachtroller aan te brengen. Wij helpen u graag bij het maken van de passende keuze voor uw estrikken!

Vlekken? Maak uw estrikken vloer schoon!

Niet alleen voor de bescherming en voorzorg van uw estrikken vloer bent u bij Hoeve61 aan het juiste adres.

Na verloop van tijd kan uw estrikken vloer vuil worden. Er kunnen bijvoorbeeld vlekken ontstaan door olie, koffie, kalk, etc. De producten van Moeller die Hoeve61 aanbiedt, zijn de passende producten om uw estrikken vloer schoon te maken op een veilige manier.

Wij hebben verstand van deze producten en weten welke u het beste kunt gebruiken. Voor een algemene en algehele schoonmaakbeurt kunt u bijvoorbeeld het beste R155 gebruiken. Voor lastige vlekken gaat u voor HMK R152. Hiermee verwijdert u echt lastige vlekken gemakkelijk. Misschien heeft u wel een groot oppervlakte aan estrikken? Maak deze schoon met R154.

Kortom, Hoeve61 biedt alle passende producten van Moeller Stonecare. Daarbij adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw reiniging!

Periodiek schoonmaken van uw estrikken vloer

Naast de échte schoonmaakbeurt kunt u uw estrikken vloer periodiek schoonmaken met een sopje met edelzeep. Dit zorgt ervoor dat uw vloer gedurende de tijd steeds meer verdicht en mooier wordt.

Ook voor andere natuurstenen vloeren bent u bij Hoeve61 aan het juiste adres. Bekijk eens onze travertin vloer. Of lees meer over de prijzen en levering.

Veelgestelde vragen

Behandelplannen
Hebben jullie een kant-en-klaar behandelplan voor een naturel eiglans effect?

Jazeker, hierbij een voorbeeld van een behandelplan voor een eiglans effect (naturel).

Bekijk het behandelplan voor Eiglans (naturel look)!

Bestaat er een behandelplan voor een verouderde eiglans effect?

Ook voor een verouderd eiglans effect heeft Hoeve61 een behandelplan.

Bekijk het behandelplan voor een verouderde eiglans look!

Hoe behandel ik de vloer zodat er een matte look ontstaat?

Hoeve61 heeft een kant-en-klaar behandelplan voor het krijgen van een matte look op een estrikken vloer.

Bekijk het behandelplan voor een mat effect!

Kan ik bij jullie advies inwinnen voor andere mogelijkheden?

Jazeker! Wilt u geen naturel eiglans look, verouderde eiglans look of matte look? Heeft u een ander idee? Geen probleem, bespreek het met ons! Wij bespreken graag de mogelijkheden.