Hoeve61 heeft zomerstop van 27 juli tot en met 25 augustus. Laatste bestelmogelijkheid: 24 juli & laatste bezichtiging 26 juli.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Hoe werkt het?

We beginnen met een verzamelronde. Via het formulier op onze site kunnen jullie foto’s inzenden van jullie vloer. Op 1 september a.s. sluit de inzending en publiceren wij de foto’s op een speciale pagina op onze site. Via die pagina kan tot 1 oktober door iedereen in Nederland en België op alle inzendingen gestemd worden. Wie dan op deze datum de meeste stemmen heeft, wint!

Om zoveel mogelijk stemmen te genereren kunnen jullie de link met jullie foto delen met al jullie vrienden en familie en via social media, zodat meer mensen de mogelijkheid hebben om op jullie foto te stemmen.

Wie wint wat?

Uiteraard zijn er ook mooie prijzen te winnen.

De derde prijs is een heerlijk borrelpakket van De Kaaskop. De Kaaskop is dé lekkere winkel als je houdt van het goede leven en samen genieten met vrienden en familie. Sinds 2015 zijn onze terracotta tegels te vinden in hun winkel in de Zwanestraat in Groningen.

De tweede prijs is een ambachtelijke lamp van Den Gaerd. De lamp van geschaafd eiken zal prachtig bij jullie authentieke vloer staan. Zowel in een moderne als in een nostalgische inrichting.

De foto met de meeste stemmen wordt beloond met een luxe overnachting voor 2 personen in een plaggenhut van de Rijsgaardhoeve. De Rijsgaardhoeve is een luxe wellnessboerderij: een sfeervolle locatie met een Bed&Breakfast met een kleinschalig en landelijk karakter. In hun Turfstekerhut en in één van de sauna’s zijn onze boeren plavuizen te vinden.

Niet in de top drie gekomen? Niet getreurd! Naast deze drie top prijzen verloten wij namelijk ook nog een ‘Tandenbeestje’ en een ‘Curleez’ naar keuze van Tof! En een kalender of agenda voor 2019 van Echt Miek onder de deelnemers. Wij loten dan 4 winnaars, deze prijzen staan dus los van het behaalde aantal stemmen.

Hoeve61 wint ook!

Ook wij winnen een beetje! Want met jullie goedvinden kunnen wij andere klanten inspireren met jullie foto’s en laten zien hoe de onbehandelde estriken van ons, een authentieke vloer kunnen worden zoals bij jullie!

Ben je toch op zoek naar een andere natuurstenen vloer zoals bijvoorbeeld travertin? Kijk eens hier. En hier lees je meer over onze prijzen en de levering.