Kom binnenkijken bij eerdere klanten van Hoeve61!

Hieronder vind je de inzendingen van foto’s van de vloeren van onze klanten die tot 15 oktober mee hebben gedaan met onze fotowedstrijd.

De 3e prijs was een heerlijk borrelpakket van De Kaaskop. De Kaaskop is dé lekkere winkel als je houdt van het goede leven en samen genieten met vrienden en familie. Sinds begin 2015 zijn onze estrikken te vinden in hun winkel in de Zwanestraat in Groningen.

De 2e prijs was een ambachtelijke lamp van Den Gaerd. De lamp van geschaafd eiken staat prachtig bij een authentieke vloer. Zowel in een moderne als in een nostalgische inrichting.

De foto met de meeste stemmen is beloond met een luxe overnachting voor 2 personen in een plaggenhut van de Rijsgaardhoeve. De Rijsgaardhoeve is een luxe wellnessboerderij: een sfeervolle locatie met een Bed&Breakfast met een kleinschalig en landelijk karakter. In hun Turfstekerhut en in één van de sauna’s zijn onze estrikken te vinden.

Naast deze drie top prijzen hebben wij onder alle inzenders ook nog een ‘Tandenbeestje’ en een ‘Curleez’ verloot naar keuze van Tof! én een kalender of agenda voor 2019 van Echt Miek onder de deelnemers.